Over ons

Een brommobiel koopt u niet dagelijks. Daarom wilt u natuurlijk goed en persoonlijk advies ontvangen tijdens het aankoopproces. Een brommobiel is namelijk een bijzonder bezit en daarom is het van belang dat het autobedrijf u en uw brommobiel ook zo behandelt. Het is toch fijn dat uw autobedrijf precies weet wie u bent, u bij naam kent en op de hoogte is van uw wensen? Wij voegen de daad bij het woord wanneer het gaat over service, persoonlijke aandacht en maatwerk. Wij staan voor kwaliteit tegen een reeële prijs en willen dat graag aan u bewijzen.

Ligier of Microcar brommobiel

Bij autoVerbeek leasen wij brommobielen van Ligier en Microcar. De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen en sinds enige jaren, na de overname van Microcar door de fabrikant van Ligier, ook van Microcar brommobielen. autoVerbeek in Speuld (gem. Ermelo) biedt verschillende modellen, zodat u alles kunt vinden wat u zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden wij een oplossing. Ligier of Microcar bieden u vele voordelen, ook op de Veluwe. U kunt namelijk onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand, waarbij de kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen; u hoeft alleen nog maar te tanken. Daarnaast bent u ook direct all-risk verzekerd. U wilt toch ook niet voor verassingen staan? Wij ook niet! Daarom kiest u voor autoVerbeek in Speuld (gem. Ermelo).

Meer over Ligier & Microcar

autoVerbeek biedt veel mogelijkheden wat betreft brommobielen. De Ligier en Microcar brommobiel is namelijk al geschikt voor 16-jarigen, mits je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs (AM-rijbewijs). De brommobiel kan ook dienen als tweede auto en is een ideale oplossing voor senioren of mensen met een lichte beperking voor wie het behalen van een autorijbewijs lastig is of als het autorijden juist niet meer of minder goed gaat. Al met al: de Ligier en Microcar brommobielen zijn geschikt voor praktisch iedereen en verkrijgbaar op de Veluwe in Ermelo.

Contactgegevens van Auto Verbeek

Kijk eens rond op onze website. Wanneer u vragen hebt kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. We ontvangen u ook graag aan de Lageveld 9 in Speuld om kennis te maken en uw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Bezoekadres

Lageveld 9
3852 PH SPEULD (Gem. Ermelo)

0577-40-73-86
info@autoverbeek.nl