Over ons

Een auto koop je niet dagelijks. Daarom wil je natuurlijk goed en persoonlijk advies ontvangen tijdens de aankoopprocedure. Een auto is namelijk een bijzonder bezit en daarom is het van belang dat het autobedrijf jouw auto ook zo behandelt. Het is toch fijn dat jouw autobedrijf precies weet wie jij bent, je bij naam kent en jouw wensen kent? Wij voegen de daad bij het woord wanneer het gaat over service, persoonlijke aandacht en maatwerk. Wij noemen ons daarom ook de beste en willen dat graag aan jou bewijzen.

Ligier brommobiel

Bij Auto Verbeek leasen wij brommobielen van Ligier. De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. Auto Verbeek in Ermelo biedt verschillende modellen, zodat je alles kunt vinden wat je zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden wij een oplossing. Ligier biedt jou vele voordelen, nu ook op de Veluwe. Je kunt namelijk onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand, waarbij de kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. Daarnaast ben je ook direct all-risk verzekerd. Jij wilt toch ook niet voor verassingen staan? Wij ook niet! Daarom kies je voor Auto Verbeek in Ermelo.

Meer over Ligier

Auto Verbeek biedt veel mogelijkheden wat betreft de brommobielen. Deze zijn namelijk ook al geschikt voor 16 tot 18-jarigen, mits je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. Deze brommobiel kan ook dienen als tweede autootje en is ook nog eens ideaal voor senioren. Al met al: de Ligier brommobielen zijn geschikt voor praktisch iedereen en nu ook verkrijgbaar in Ermelo.

Contactgegevens van Auto Verbeek

Kijk eens rond op onze website. Als je vragen hebt kun je altijd even contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. We ontvangen je ook graag aan de Lageveld 9 in Speuld om eens kennis te maken en jouw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Bezoekadres

Lageveld 9
3852 PH SPEULD (Gem. Ermelo)

0577-40-73-86
info@autoverbeek.nl